Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Poezii, romanțe și cântece populare, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, la Alba Iulia. Cadouri pentru pensionari

Publicat

IMG_0021 Joi, 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, la Alba Iulia au avut loc mai multe manifestări. Începând cu ora 11.30, la Căminul pentru Persoane Vârstnice a fost organizat un program de poezii și romanțe, dar și cântece populare. Cei 95 de vârstnici din instituție au primit cadouri din partea Primăriei municipiului Alba Iulia.

La evenimentul organizat la Căminul pentru Persoane Vârstnice au fost prezenți primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, viceprimarii Gabriel Pleșa și Paul Voicu și alte oficialități locale.

În deschidere, cei zece vârstnici, membri ai grupului „Optimiștii”, au prezentat un program de poezii și romanțe. Spectacolul a continuat cu elevii Liceului de arte „Regina Maria” Alba Iulia, coordonaţi de prof. drd. Teodora Zărnescu, care au prezentat o suită de cântece populare şi romanţe.

Mircea Hava i-a felicitat pe vârstnici de ziua lor și le-a mulțumit pentru programul pregătit de aceștia. „Eu vă mulțumesc pentru program și mă bucur că v-ați străduit să vă bucurați colegii”, le-a transmis primarul.

Pentru ca bucuria acestei sărbători să fie completă, cei 95 de bunici din cămin au primit cadouri oferite din partea Primăriei municipiului Alba Iulia.

Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia este o instituție publică, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului Local al municipiului Alba Iulia. Scopul principal de activitate este oferirea de servicii de asistență socială cu cazare, persoanelor vârstnice din municipiul Alba Iulia.

Tot joi, de la ora 11.00, la Restaurantul „Mercur” din Alba Iulia (zona industrială), vârstnicii de la Centrul de Zi au aniversat împreună. Plăcinte, vin, Ansamblul „60 plus” au fost doar câteva dintre reperele zilei dedicate vârstnicilor de către municipalitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax