Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Poliția Locală începe să copieze din nou Poliția Națională. Sindicatul Europol: Primarii induc în eroare comunitatea

Publicat

Sindicatul polițiștilor Europol acuză că primarii din unele localități au început să copieze la mașinile Poliției Locale noua identitate vizuală a mașinilor Poliției Naționale.

Fac acest lucru, potrivit sindicaliștilor, „pentru a continua să inducă în eroare comunitatea”. La Baia Mare, Poliția Locală a început deja să își readapteze ”brandul” după cea națională.

Reamintim că reforma uniformei, schimbarea numelui și a designului mașinilor Poliției Naționale s-a realizat tocmai pentru a se diferenția de cea locală.

”Ministrul Vela, primar la origine, ne spunea despre deosebita reformă pe care a gândit-o și care va începe prin schimbarea denumirii Poliției Române în Poliție „Națională” pentru a nu mai fi încurcați cu Poliția Locală.

Adică o instituție cu o istorie de 200 de ani își va schimba numele în locul uneia care este aservită primarilor și intereselor lor, apărută ca denumire în 2010, și care s-ar impune să revină la denumirea inițială de „Corpul gardienilor publici”.

Acum, după intens mediatizata „rebrenduire” a Poliție Române, care a constat în aplicarea unui nou model de colant, primarii se grăbesc să copieze grafica și uniforma pentru a continua să inducă în eroare comunitatea. Mai jos e „noul” model al Poliției Locale Baia Mare „gândit” de primarul Cherecheș” au scris reprezentanții sindicatului, pe contul de Facebook.

Sursă foto: Europol

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 23.08.2020 at 13:09

    Cand lenea e mare, e bine sa stai in umbra. Deci Pol.locala se adapteaza.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax