Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Poliţia Rutieră din judeţul Alba a primit maşini de serviciu noi. Vor patrula cu autoturisme Volkswagen Polo

Publicat

20151112_091837 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a primit maşini noi de serviciu, care vor fi folosite de Poliţia Rutieră. Este vorba despre un „lot” de şapte autoturisme Volkswagen Polo.

În parcul auto al Poliției Române sunt introduse la nivel naţional patru sute de mașini noi, marca Volkswagen. Este vorba de modelul VW Polo 1.2 TSI, echiparea Comfortline. Toate autoturismele sunt cu patru portiere, iar motorul dezvoltă o putere de 90 CP.

Autoturismele sunt echipate pentru a desfășura sarcinile necesare unei mașini a Poliției Rutiere, iar fiecare model are un preț de 13.511 euro cu TVA. Prețul de bază pentru fiecare mașină achiziționată este de 9.400 de euro cu TVA.

Autospecialele Volkswagen Polo sunt dotate cu sisteme optico-acustice pentru activităţi de politie rutieră şi au fost achiziţionate în cadrul programului de înnoire a parcului auto al MAI.

 

Precizări de la IPJ Alba: “Şapte autoturisme VW POLO au fost repartizate poliţiştilor din judeţul Alba, pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, 7 autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

Autospecialele sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Alba, în cursul anului 2015 și distribuite structurilor de ordine publică.

Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax