Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Elevii din Teiuș au devenit polițiști locali pentru o zi. Ce activități au realizat elevii timp în timpul ”Școlii Altfel”

Publicat

Cu ocazia săptămânii intitulate „Școala Altfel”, elevii unei școli din Teiuș au participat la o activitate numită „Polițist Local pentru o zi”.

An de an, elevii din România au ocazia de a participa la diferite activități extra școlare în săptămâna „Școala Altfel”.

Luni 24 aprilie a debutat săptămâna „Școala Altfel” la Teiuș cu o activitate de informare și prevenire organizată în colaborare cu Poliția Locală a orașului.

Activitatea a purtat numele de „Polițist Local pentru o zi”, iar tinerii elevi au fost informați cu privire la activitatea Poliție Locale și despre diferite reguli de conduită pe care trebuie să le urmeze.

Aceștia au primit și câte o legitimație de „Polițist Local pentru o zi” și au făcut și câteva desene cu agenți sau autospeciale de poliție.

„„Săptămâna altfel” a debutat in forță la noi, la Teiuș! În spiritul unui parteneriat serios, derulat de mai mulți ani între administrația locală și școala teiușeană, Poliția Locală Teiuș, cu sprijinul colegilor din primărie si beneficiind de suportul dascălilor implicați și dedicați au promovat o acțiune de cunoaștere și conștientizare a elevilor teiușeni, sub numele „Polițist local pentru o zi”!

Acțiunea a avut o priză puternică la tinerii participanți care, pe lângă legitimațiile de „polițist local pentru o zi” au primit multe informații folositoare privind respectarea legilor în comunitate, reguli de comportament în comunitate, locul și rolul poliției locale în orașul nostru, într-un cuvânt o binevenită completare a celor învățate la școală și nu în ultimul rând câteva surprize dulci, adecvate lor!”, comunică Primăria orașului Teiuș pe pagina oficială de Facebook.

Sursa Foto: Facebook/ Primăria TEIUȘ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax