Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Polițiști de Penitenciar, jandarmi, pompieri și elevi din Aiud au preluat ștafeta veteranilor Invictus. Unde au predat-o

Publicat

Mai mulți polițiști de Penitenciar de la Aiud, alături de colegi jandarmi, pompieri și elevi sportivi, au preluat ștafeta veteranilor Invictius și au alergat sau au pedalat de la Aiud până la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii.

Mai exact, în data de 17 octombrie 2022, ștafeta formată din militari activi și studenți militari din cadrul Academiei Militare a Forțelor Terestre,,Nicolae Bălcescu” din Sibiu au ajuns în Municipiul Aiud, unde au fost primiți de către conducerea Penitenciarului Aiud și unde au predat ștafeta voluntarilor Invictus din cadrul acestei unități.

O zi mai târziu, în data de 18 octombrie 2022 Ștafeta Veteranilor Invictus a poposit la Cimitirul Eroilor din Municipiul Aiud, unde a avut loc o ceremonie de depunere de coroane de flori, cu participarea oficialităților locale și Prefectura Alba.

După încheierea ceremoniei de depunere de coroane de flori, Ștafeta Veteranilor Invictus, formata din  polițiști de penitenciar din cadrul Penitenciarului  Aiud respectiv: agent șef principal Ioan Lucian Docea, agent principal Gabriel Szekely, agent Ciprian Pilat, agent Adrian Potopea,  agent Andrei Urâtu, polițiștii de penitenciare  în rezerva, jandarmi din cadrul detașamentului Aiud, pompieri din cadrul detașamentului Aiud, precum și elevi alergători din cadrul CS Atletich Aiud  cărora li se va alătura și maratonistul aiudean Levente Polgar, au purta ștafeta, în alergare și pe biciclete, până la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, au transmis reprezentanții Sindicatului din Penitenciarul Aiud.

În vederea desfășurării în cele mai bune condiții a evenimentului, voluntarii aiudeni beneficiază de sprijinul conducerii Penitenciarului Aiud și al Sindicatului Liber din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Aiud, Detașamentului de pompieri din Aiud și MAPN Cluj.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax