Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Poliţişti suedezi, în vizită la IPJ Alba. Schimb de experienţă cu membrii Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor

Publicat

Poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au primit, marţi, doi colegi din Suedia, membri ai Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor, aflaţi în judeţ într-o vizită privată.

Tomas Petersson şi soţia acestuia, Anette, sunt poliţişti activi în poliţia din Goteborg şi au peste 30 de ani de experienţă în munca de poliţie.

Aceştia au fost primiţi de chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Județean Alba şi de comisar şef Sorin Finta, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi preşedinte al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (IPA) – Regiunea I Alba, fiind purtate discuţii cu privire la modurile de organizare a poliţiilor din judeţul Alba respectiv Goteborg.

Oaspeţii au putut să vadă autospecialele cu care lucrează poliţiştii rutieri, precum şi laboratorul criminalistic mobil şi autospecialele de intervenţie ale Serviciului de Acţiuni Speciale, concluzia acestora fiind că mijloacele folosite de poliţiştii români sunt aproximativ la fel cu cele folosite de poliţia suedeză.

Aceştia şi-au exprimat mulţumirea pentru ospitalitatea cu care au fost primiţi de poliţiştii din Alba, întâlnirea reprezentând o bună ocazie pentru dezvoltarea unor relaţii de prietenie între poliţişti din judeţul Alba şi poliţişti din Suedia.

La finalul întâlnirii a fost realizat un schimb de obiecte simbolice, poliţiştii suedezi exprimându-şi disponibilitatea de a primi vizite ale poliţiştilor din Alba, în ţara lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax