Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Poliţiştii de la investigaţii criminale au câştigat campionatul de fotbal organizat de IPJ Alba, de Ziua Poliţiei

Publicat

colaj cupa politiei ab

Poliţiştii de investigaţii criminale – BIC’s Team Alba Iulia au câştigat trofeul Cupa Poliţiei 2019 la fotbal, campionat organizat de IPJ Alba. Golgeterul competiţiei a fost Nicolae Purcel din echipa Poliţiei Oraşului Blaj, iar cel mai bun jucător a fost Marius Coroiu din echipa Asociaţiei Sportive Alba.

Manifestările dedicate „Zilei Poliţiei Române 2019, organizate de Inspectoratul de Poliţe Judeţean Alba, au continuat joi cu campionatul de fotbal la care au participat 16 echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

colaj cupa politiei ab

Trofeul a fost adjudecat de echipa poliţiştilor de investigaţii criminale – BIC’s Team Alba Iulia, pe locul II s-a clasat echipa Asociaţia Sportivă „Dinamo” Alba, locul III a fost ocupat de echipa Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, iar pe locul IV s-a clasat echipa Poliţiei Oraşului Blaj.

diplome cupa politiei 2019 Alba

Golgeterul campionatului a fost Nicolae Purcel din echipa Poliţiei Oraşului Blaj, cel mai bun portar a fost desemnat Gheorghe Romaniuc de la BIC’s Team, iar cel mai bun jucător a fost Marius Coroiu din echipa Asociaţiei Sportive Alba.

cupa politiei 2019 alba

 

Cel mai vârstnic jucător al campionatului a fost Mihai Groza de la echipa poliţiştilor de siguranţă publică – Poliţia Municipiului Alba Iulia, iar cel mai tânăr a fost Denis Stanciu de la echipa Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş.

cupa politiei alba

Participanţii la campionat au fost recompensaţi cu diplome şi cupe.

cupa politiei alba

 

Organizarea acestei competiţii sportive a fost posibilă datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a beneficiat din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba, transmite IPJ Alba.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT grav la Petreşti: Trei persoane rănite după ce două maşini s-au lovit

Publicat

smurd

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în localitatea Petreşti. Din primele date, două autoturisme au intrat în coliziune. Una dintre persoanele rănite a rămas prinsă în caroseria maşinii. Potrivit ISU Alba, la faţa locului intervine Garda Sebeş cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Toate persoanele rănite sunt conştiente. UPDATE: […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

A fost modificată legea armelor şi muniţiilor. Care sunt noile condiţii din proiectul adoptat de Parlament

Publicat

pistol

Legislaţia armelor şi muniţiilor a fost modificată prin vot final la Camera Deputaţilor asupra proiectului inițiat de guvern în cursul anului trecut. Una dintre modificări se referă la armele de tir, care vor putea fi folosite în scopul exclusiv de practicare a tirului sportiv, chiar și de tinerii sub 18 ani. “Persoanele care nu au […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

De JOI: Înscrieri pentru LOCURI de PARCARE la Alba Iulia. Condiții, zone vizate, calendar și acte necesare

Publicat

parcari publice

Primăria Alba Iulia începe, din 20 iunie, înscrierile pentru atribuirea unor noi locuri de parcare de reședință, pe bază de abonament. Atribuirea se face numai în limita unui loc de parcare pentru fiecare apartament sau spațiu cu altă destinație în blocurile arondate. O persoană poate depune un singur dosar. Înscrierile se vor face între orele […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Rezervația Masa Jidovului, filmată cu drona. Cum arată unul dintre cele mai frumoase monumente naturale din Alba

Publicat

Masa Jidovului este un monument al naturii cunoscut de localnicii de pe Valea Sebeșului și sub denumirea de „Masa Uriașului”. Formațiunea de piatră face parte dintr-o arie protejată de interes național, de fapt o rezervație naturală de tip geologic și peisagistic situată în sud-vestul Transilvaniei, la granița dintre Alba și Sibiu. Rezervația naturală, inclusă în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate