Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Poliţiştii de la investigaţii criminale au câştigat campionatul de fotbal organizat de IPJ Alba, de Ziua Poliţiei

Publicat

colaj cupa politiei ab

Poliţiştii de investigaţii criminale – BIC’s Team Alba Iulia au câştigat trofeul Cupa Poliţiei 2019 la fotbal, campionat organizat de IPJ Alba. Golgeterul competiţiei a fost Nicolae Purcel din echipa Poliţiei Oraşului Blaj, iar cel mai bun jucător a fost Marius Coroiu din echipa Asociaţiei Sportive Alba.

Manifestările dedicate „Zilei Poliţiei Române 2019, organizate de Inspectoratul de Poliţe Judeţean Alba, au continuat joi cu campionatul de fotbal la care au participat 16 echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

colaj cupa politiei ab

Trofeul a fost adjudecat de echipa poliţiştilor de investigaţii criminale – BIC’s Team Alba Iulia, pe locul II s-a clasat echipa Asociaţia Sportivă „Dinamo” Alba, locul III a fost ocupat de echipa Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, iar pe locul IV s-a clasat echipa Poliţiei Oraşului Blaj.

diplome cupa politiei 2019 Alba

Golgeterul campionatului a fost Nicolae Purcel din echipa Poliţiei Oraşului Blaj, cel mai bun portar a fost desemnat Gheorghe Romaniuc de la BIC’s Team, iar cel mai bun jucător a fost Marius Coroiu din echipa Asociaţiei Sportive Alba.

cupa politiei 2019 alba

 

Cel mai vârstnic jucător al campionatului a fost Mihai Groza de la echipa poliţiştilor de siguranţă publică – Poliţia Municipiului Alba Iulia, iar cel mai tânăr a fost Denis Stanciu de la echipa Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş.

cupa politiei alba

Participanţii la campionat au fost recompensaţi cu diplome şi cupe.

cupa politiei alba

 

Organizarea acestei competiţii sportive a fost posibilă datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a beneficiat din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax