Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Poliţiştii de la investigaţii criminale au câştigat campionatul de fotbal organizat de IPJ Alba, de Ziua Poliţiei

Publicat

colaj cupa politiei ab

Poliţiştii de investigaţii criminale – BIC’s Team Alba Iulia au câştigat trofeul Cupa Poliţiei 2019 la fotbal, campionat organizat de IPJ Alba. Golgeterul competiţiei a fost Nicolae Purcel din echipa Poliţiei Oraşului Blaj, iar cel mai bun jucător a fost Marius Coroiu din echipa Asociaţiei Sportive Alba.

Manifestările dedicate „Zilei Poliţiei Române 2019, organizate de Inspectoratul de Poliţe Judeţean Alba, au continuat joi cu campionatul de fotbal la care au participat 16 echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

colaj cupa politiei ab

Trofeul a fost adjudecat de echipa poliţiştilor de investigaţii criminale – BIC’s Team Alba Iulia, pe locul II s-a clasat echipa Asociaţia Sportivă „Dinamo” Alba, locul III a fost ocupat de echipa Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, iar pe locul IV s-a clasat echipa Poliţiei Oraşului Blaj.

diplome cupa politiei 2019 Alba

Golgeterul campionatului a fost Nicolae Purcel din echipa Poliţiei Oraşului Blaj, cel mai bun portar a fost desemnat Gheorghe Romaniuc de la BIC’s Team, iar cel mai bun jucător a fost Marius Coroiu din echipa Asociaţiei Sportive Alba.

cupa politiei 2019 alba

 

Cel mai vârstnic jucător al campionatului a fost Mihai Groza de la echipa poliţiştilor de siguranţă publică – Poliţia Municipiului Alba Iulia, iar cel mai tânăr a fost Denis Stanciu de la echipa Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş.

cupa politiei alba

Participanţii la campionat au fost recompensaţi cu diplome şi cupe.

cupa politiei alba

 

Organizarea acestei competiţii sportive a fost posibilă datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a beneficiat din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba, transmite IPJ Alba.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu la coșul de fum al unei case din Ciuguzel. Pompierii din Aiud au intervenit pentru stingerea focului

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_3-e1540839254587

Un incendiu a izbucnit vineri seara, la coșul de fum al unei locuințe din localitatea Ciuguzel. Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un incendiu izbucnit la coșul de fum a unei locuințe din localitatea Ciuguzel. UPDATE: Incendiul a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Finanțelor, despre rambursarea taxei auto. Data limită până la care românii își vor primi înapoi banii

Publicat

evacuare esapament masina poluare co2

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi că până la finele lunii aprilie, toate deciziile de impunere în privința restituirii taxei auto trebuie să fie emise, amenințând chiar cu demiteri în caz contrar. În plus, până la finele lunii mai, toți românii care au decizii de impunere ar trebui să își primească banii, potrivit ministrului. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Inconștiență fără limite, la Alba Iulia. Trei tineri au escaladat un stâlp de înaltă tensiune din oraș

Publicat

tineri stalp inalta tensiune

Teribilism dus la inconştienţă. Trei tineri au fost surprinși, vineri după-amiaza, în timp ce s-au urcat pe un stâlp de înaltă tensiune aflat în zona podului rutier de peste râul Ampoi, la ieșirea din municipiul Alba Iulia spre Cluj-Napoca. Un cititor Alba24 a surprins imagini cu trei tineri care s-au cățărat pe un stâlp de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Firmele, obligate să încheie asigurare de răspundere profesională. Proiect la Ministerul Justiţiei

Publicat

semnare acte

Firmele vor fi obligate să încheie anual o asigurare de răspundere profesională care să acopere cel puțin cheltuielile necesare unei eventuale proceduri de insolvență. Prevederea se regăseşte într-un proiect de lege lansat vineri în dezbatere publică de Ministerul Justiției. Polița va trebui transmisă Registrului Comerțului, altfel această instituție va putea să pronunțe dizolvarea firmelor, adică, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate