Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Poliţiştii de la IPJ Alba monitorizează circulaţia pe drumurile din mediul rural. Verificări în traficul rutier şi sfaturi pentru şoferi

Publicat

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba continuă şi în luna septembrie activităţile pentru prevenirea accidentelor rutiere produse în mediul rural. Miercuri, aceştia au verificat traficul rutier şi au distribuit materiale informative, în zonele Vinţu de Jos, Galda de Jos şi Sântimbru.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier împreună cu poliţişti ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba desfășoară activităţi ce vizează verificare a modului în care sunt respectare prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice precum şi informarea tuturor participanţilor la trafic, cu privire la importanţa respectării acestor prevederi şi consecinţele ce le poate avea un comportament imprudent.

Activităţile se desfăşoară în zonele cu risc de producere a accidentelor de circulaţie rutieră, fiind vizate şi localităţile rurale tranzitate de drumurile naţionale.

O astfel de activitate, a avut loc miercuri, pe DJ 107 C Vinţu de Jos, pe DJ 107 H la Galda de Jos şi pe DJ 107 la Sântimbru.

S-a acţionat pentru combaterea excesului de viteză, cauză principală în producerea de accidente de circulaţie în judeţul Alba, iar conducătorii auto au primit recomandări şi materiale cu conţinut informativ-preventive, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax