Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Polițiștii de penitenciar de la Aiud au donat ajutoare pentru Ucraina. Unde vor ajunge produsele

Publicat

Polițiștii de penitenciar din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud au strâns bani și au cumpărat ajutoare pentru cetățenii din Ucraina afectați de războiul pornit de Rusia. 

Mai exact, reprezentații polițiștilor din Penitenciarul Aiud au declarat pentru alba24.ro că au reușit să strângă și să cumpere alimente neperisabile, dulciuri, produse de igienă pentru bărbați și femei și haine.

Mai mult de atât, aceștia au pregătit în pachete și mezeluri vidate, pături, perne, pilote dar și medicamente.

Ajutoarele au fost ambalate în cutii și pregătite pentru a fi livrate către cetățenii din Ucraina, cu ajutorul lui Iulian Docea care se ocupă de campania umanitară.

Produsele donate de polițiștii de penitenciar din Aiud vor ajunge în două zone afectate de război: o parte vor ajunge în zona Odessa, la diverse centre civice care împart hrană și produse pentru cetățeni.

De asemenea, o altă cantitate însemnată de produse va fi trimisă către Cernăuți, unde va fi distribuită către orfelinatele sau centrele care se ocupă de copiii deveniți orfani în urma războiului.

La acțiunea de strângere de fonduri au participat polițiști de penitenciar din cadrul Penitenciarul Aiud, împreună cu Sindicatul Liber din Penitenciarul Aiud.

CITEȘTE ȘI: Povestea impresionantă a mobilizării Blajului, pentru refugiați. Cum s-a grupat comunitatea din oraș în jurul unei idei generoase

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax