Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Polițiștii din Alba au cumpărat cadouri unei familii nevoiașe și unor refugiați, cu tichetele primite după ce au donat sânge

Publicat

Polițiștii din județul Alba au oferit cadouri de Paște unei familii din Zlatna și familiei unei tinere din Ucraina, care a fugit din calea războiului și s-a refugiat în comuna Almasu Mare. Aceștia au folosit tichetele de masă obținute după ce au donat sânge, dar au mai pus și bani din buzunarele proprii. 

”Astăzi, 20 aprilie 2022, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au dăruit alimente specifice sărbătorilor de Paște și produse de necesitate.

Darurile au fost achiziționate cu tichetele de masă obținute de polițiști cu ocazia campaniei de donare de sânge, organizată în luna martie a acestui an și din sumele donate de polițiști.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vă urează tuturor ca Lumina Sfintei Învieri să vă aducă bucurie, speranţă şi pace în suflet” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax