Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Poliţiştii din Alba au oferit cadouri de Crăciun pentru membrii Asociaţiei „Speromax”

Publicat

pol

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au oferit, joi, la sediul Asociaţiei „Speromax” din Alba Iulia, mai multe pachete cu cadouri de Crăciun, destinate persoanelor bolnave de scleroză multiplă.

Cadourile vor ajunge la câteva dintre cazurile sociale din cadrul Asociaţiei, prin intermediul preşedintelui acesteia, Dragoş Zaharia, un gest caritabil înainte de Sărbătoarea Sfântă a Naşterii Domnului.

În acelaşi spirit al generozităţii specifice perioadei premergătoare Crăciunului, poliţiştii din Alba au depus o sumă de bani în contul unei tinere din judeţul Alba, care suferă de o boală gravă, pentru a o ajuta în lupta sa pentru viaţă.

Reprezentanţii IPJ Alba transmit urări de sănătate,  lumină şi bucurie, cu ocazia Crăciunului, dar şi împlinirea tuturor dorinţelor, în Noul An.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Poliţiştii din Alba au oferit cadouri de Crăciun pentru membrii Asociaţiei SM Speromax Alba | SM SPEROMAX ALBA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax