Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Poliţiştii din Alba au primit colindători. Copiii de la Grădiniţa „Dumbrava Minunată” Alba Iulia au vestit bucuria sărbătorilor de iarnă

Publicat

DSCN0002 Ca în fiecare an, în preajma Sărbătorilor de iarnă, poliţiştii din Alba au primit colindători. Primii care au venit la sediul IPJ în acest sezon au fost copiii de la Grădiniţa “Dumbrava Minunată” din Alba Iulia.

Primii colindători care au bătut la poarta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în acest an, au fost 60 de copii de la Grădiniţa cu Program Prelungit “Dumbrava Minunată” din Alba Iulia. Alături de cadre didactice, aceştia le-au vestit poliţiştilor bucuria sărbătorilor de iarnă.

Lângă Bradul de Crăciun, copii le-au oferit gazdelor momente emoţionante şi au vestit cu burie Naşterea Domului Isus Hristos, alături de urările pentru un An Nou fericit.

Pentru cântecele frumoase şi urările calde, colindătorii au fost răsplătiţi cu daruri pregătite cu sprijinul asociațiilor poliţiştilor, constituite la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax