Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Polițiștii din Alba îi sărbătoresc pe cei mai tineri dintre cetățeni. Activități de 1 Iunie la Grădinița „Primii Pași” din Aiud

Publicat

DSC_0575 Activităţile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba dedicate zilei de 1 Iunie au debutat marţi, 23 mai la Grădinița „Primii Pași” din municipiul Aiud, unde s-a desfășurat concursul de colaje, desene și machete „Atenție! Circul și eu!”, adresat celor mai mici dintre participanții la traficul rutier.

La acest concurs au participat 170 de preşcolari din grupele mari de la Grădinița cu Program Preluingit „Primii Pași”, Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 și de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 din municipiul Aiud, care au realizat peste 100 de lucrări.

Copiii şi-au prezentat creaţiile cu tematică rutieră, iar un juriu format poliţişti ai structurilor de rutieră şi prevenire au răsplătit toți participanții cu diplome, dulciuri și rechizite puse la dispoziție de Consiliul Județean Alba, partener în cadrul proiectului „Educație rutieră, educație pentru viață”.

Tot în scopul informării copiilor și prevenirii accidentelor rutiere în care aceștia pot fi implicați, polițiștii rutieri din Cugir și Alba Iulia au fost prezenți în mijlocul copiilor de la Școala Gimnazială “Iosif Pervain” din Cugir și Scoala Ginmazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

Copiii au fost sfătuiți să respecte regulile de circulație și să fie atenți atunci când traversează strada sau circulă pe bicicletă.

Activitățile prevăzute în cadrul Proiectului “Educație Rutieră, Educație pentru Viață” continuă cu concursul ”Micii Pietoni”, ce va avea loc în data de 25 mai, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 11 din Alba Iulia și cu concursul „Patrulele Școlare în Acțiune”, planificat pentru data de 26 mai, în Alba Iulia.

Activităţile se derulează în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax