Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Polițiștii din Sebeș au câștigat turneul „Cupa 1 Decembrie” la fotbal. Cine a primit „Lingura de lemn”. CLASAMENT

Publicat

Paisprezece echipe de fotbal, formate din polițiști, au luat parte la turneul intitulat ”Cupa 1 Decembrie”. Competiția a fost organizată cu sprijinul asociațiilor polițiștilor și a partenerilor tradiționali în organizarea manifestărilor sportive.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 noiembrie 2022, la Baza Sportivă ”Sport Arena” din municipiul Alba Iulia, pe 2 terenuri sintetice, a avut loc un turneu de minifotbal, dotat cu Cupa      ”1 Decembrie 2022”.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Poliției Municipiului Sebeș, pe locul II s-a clasat echipa Poliției Municipiului Blaj,  locul III a fost ocupat de echipa Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, iar pe locul IV s-a clasat echipa Biroului de Poliție Autostrăzi.

Cel mai bun jucător a fost desemnat Moldovan Andrei din echipa Poliției Municipiului Blaj, golgeter al turneului a fost Purcel Nicolae din echipa Poliției Orașului Zlatna, cel mai bun portar a fost Trif Radu de la Secția 1 Poliție Rurală Galda de Jos, cel mai tânăr jucător a fost Contz Adrian de la echipa Poliției Autostrăzi, iar cel mai vârstnic jucător a fost Costea Lucian din echipa Poliției Municipiului Sebeș.

Cea mai spectaculoasă echipă a fost desemnată cea a Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos

Cupa Fair-Play a fost oferită echipei Serviciului Rutier, iar Lingura de lemn a fost atribuită echipei Poliției Orașului Câmpeni.

Participanții la campionat au fost recompensați cu diplome și cupe.

Organizarea acestei competiții sportive a fost realizată de Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Asociația Sportivă Dinamo Alba, Asociația Apulum Pol Alba, Organizația Teritorială a Corpului Național al Polițiștilor Alba și Asociația Internațională a Polițiștilor – Regiunea I Alba.

Parteneri au fost Asociația Județeană de Fotbal Alba, Serviciul Județean de Ambulanță Alba și S.C. Sport Arena SRL Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax