Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Polițiștii și jandarmii din Alba Iulia în control la Talcioc. Au împărțit măști de protecție celor care nu aveau

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au fost prezenți duminică, 17 octombrie, în Talciocul din Alba Iulia. Alături de jandarmi aceștia au făcut o acțiune preventivă în care cetățenii au fost informați în legătură cu regulile pe care trebuie să le respecte, pentru a-și proteja sănătatea și au fost îndemnați la adoptarea unei conduite responsabile, în folosul propriei sănătăți și a celor din jur.

Celor care nu aveau asupra lor măști de protecție sanitară, le-au fost oferite.

La acțiune au participat și jandarmii.

Polițiștii reamintesc cetățenilor din Alba faptul că în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, pentru a participa la anumite activități, persoanele fizice sunt obligate să facă dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS COV 2, prin intermediul certificatelor digitale ale Uniuni Europene.

Restricții sunt instituite și în ceea ce privește organizarea și participarea la competiții sportive, activități cultural – artistice, spectacole, evenimente private, cursuri, conferințe sau adunări publice precum și cu privire la accesul în restaurante, cafenele, terase, baruri, cluburi, săli de jocuri, etc.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise.

În ultimele 48 de ore, au fost verificate 1.908 persoane aflate în carantină, 2.388 aflate în izolare și au fost organizate 22 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 606 persoane. Alte 75 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 33 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 61 de terase, restaurante, fastfood-uri și 118  mijloace de transport, din care 38 mijloace de transport în comun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax