Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pompieri de la ISU Alba, pe locul 2 la Campionatul European ”Toughest Firefighter Alive 2024”, cu echipa României

Publicat

Lotul reprezentativ al României, din care au făcut parte Ioan Popa și Mihai Avram de la ISU Alba, s-a clasat pe locul doi la ”Toughest Firefighter Alive 2024”.

Competiția s-a desfășurat în orașul Monchengladbach, Germania. Locul doi a fost obținut de echipa României la proba ștafetă.

La această probă au concurat 35 de echipe din 9 țări (Germania, Austria, Belgia, Franța, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Olanda).

Lotul reprezentativ al României a avut în componență 6 salvatori de la ISU Alba, ISU Arad și ISU Brașov.

Aceștia au dat dovadă de o determinare de neclintit, potrivit ISU Alba. Experiența acumulată de fiecare membru și coordonarea impecabilă au fost doar câteva elemente care au contribuit la această realizare.

Concursul s-a desfășurat în perioada 8-9 iunie și a reunit 170 de pompieri profesioniști, civili și voluntari și 32 de echipe.

Au fost echipe din Austria, Belgia, Franța, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Țările de Jos. Acestea s-au întrecut în probe de forță și rezistență.

”Rezultatele obținute reflectă pregătirea intensă și spiritul de echipă al pompierilor noștri. Felicitări întregului lot pentru munca și efortul depus și vă urăm mult succes la viitoarele competiții!”, a transmis ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax