Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pompieri militari trimiși în comunele afectate de inundații Scărișoara și Arieșeni. Alertă hidrologică în zonă

Publicat

Reprezentații ISU Alba au transmis că în comunele Scărișoara și Arieșeni, care au fost afectate de inundațiile din ultimele ore, au fost trimise echipe pregătite să intervină în caz de nevoie. 

De asemenea la nivelul ISU Alba a fost alertată Grupa Operativă și a fost prealertat personalul operativ pentru a fi gata să intervină în teren. 

La fața locului, pentru monitorizarea situație și dispunerea eventualelor măsuri se deplasează și subprefectul judeţului Alba, Vincze Andras cu reprezentanți ai Instituției Prefectului.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Un pod a fost distrus de inundații în Apuseni. Circulația între DN 75 și satul Galbena, ÎNCHISĂ

În continuare situația este gestionată la nivelul Comitetelor Locale pentru Situații de Urgenţă.

Pana în acest moment a fost afectat un pod cu deschiderea de 4metri, pe DC255E care face legătura între Arieșeni și satul Galbena.

CITEȘTE ȘI: AVERTIZARE COD GALBEN și COD PORTOCALIU de INUNDAȚII pe mai multe râuri, în Alba și alte 14 județe. COD ROȘU în Bihor și Cluj

De asemenea, reamintim faptul că până în mâine la ora 24:00 ne aflăm sub incidența avertizării hidrologice COD PORTOCALIU pe râul Arieș și atenționare hidrologică COD GALBEN pe afluenții râului Mureș aval confluență cu Târnave, au mai transmis reprezentații ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax