Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: Pompierii au anunțat cauzele incendiului de la Bistra. Focul s-a extins rapid la 6 corpuri de clădire, de la unul la altul

Publicat

Reprezentanții ISU Alba au anunțat cauzele incendiului violent de sâmbătă dimineață, de la Bistra. 

Ca urmare a cercetării de la fața locului, inclusiv a vizualizării unor filmări surprinse de camerele de supraveghere, s-a stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unor acumulatori electrici cu defecțiuni depozitați într-o magazie.

”Având în vedere situația destul de complexă cu care ne-am confruntat și mai ales pagubele înregistrate, am dispus trimiterea la fața locului a unei echipe de specialiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii incendiului, a mecanismului de propagare precum și a pagubelor înregistrate, a transmis șeful ISU Alba, Ovidiu Costea.

Pompierii spun că incendiul s-a propagat cu repeziciune din cauza cantităților mari de materiale combustibile depozitate, a observării târzii și a distanțelor mici dintre construcții.

Bilanț: pagube de peste 300.000 de lei

”Propagarea la vecinătăți s-a produs prin fenomenul radiatiei termice.

Au fost afectate în total 6 corpuri de clădire: 3 case, 2 anexe gospodărești și un spațiu comercial (magazin alimentar).

Valoarea pagubelor produse de incendiu a fost de peste 300.000 de lei iar bunurile salvate de peste 1.000.000 de lei” au transmis reprezentanții ISU Alba.

Reamintim că incendiul a izbucnit sâmbătă dimineața, pe stra Turzii din Bistra. Focul s-a extins treptat la mai multe corpuri de clădire, o persoană a suferit arsuri superficiale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax