Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pompierii au intervenit pentru deblocarea unei uși de apartament în Alba Iulia. Proprietarul a fost găsit inconștient în locuință

Publicat

pompier

Pompierii dar și polițiștii din Alba au intervenit joi după-amiază pentru deblocarea unei uși de apartament pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia. Oamenii legii s-au sesizat după ce o persoană care a sunat la 112 a dorit să știe dacă proprietarul locuinței este în regulă deoarece nu mai știe nimic de el de câteva zile.

Persoana care a anunțat pompierii a explicat că bărbatul care locuiește în apartament nu mai este de găsit de o perioadă bună de timp și se temea ca acesta să nu fi pățit ceva. Pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului și au intervenit pentru deblocarea ușii care, se pare că era încuiată.

UPDATE: Pompierii au fost nevoiți să intre în locuință pe geam iar înauntru au găsit proprietarul care se afla în stare de inconștiență. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani. Oamenii legii au fost alertați de fratele acestuia care nu mai reușise să ia legătura cu el de câteva zile. Bărbatul era viu dar inconștient și a fost transportat de urgență la spital. Nu se cunosc detalii despre starea lui. Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax