Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Pompierii care au intervenit azi noapte la incendiul de la Solina Alba Iulia, epuizați la ieșirea din schimb

Publicat

epuizati

Eforturi mari pentru pompierii care se luptă de aproape 30 de ore cu flăcările de pe platforma fostei fabrici Solina din Alba Iulia. Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență i-a schimbat și i-a rotit pentru a-i odihni. 

În imagine sunt o parte dintre pompierii care azi noapte au intervenit în condiții grele la stingerea incendiului. La ieșirea din schimb, sunt epuizați.

Este vorba despre cel mai mare incendiu cu care s-au confruntat în ultimii ani. Fabrica Solina avea o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați.

”Ei sunt doar o parte din pompierii care au intervenit pe parcursul noptii la incendiul de la Solina! Colegii lor au preluat misiunea de interventie si vor continua si pe parcursul zilei pana la lichidarea tuturor focarelor de incendiu! 30 pompieri cu 6 autospeciale acționează în continuare!” a transmis maiorul Ovidiu Costea, prim-adjunctul șefului ISU Alba.

De altfel, chiar maiorul Costea, care a stat aproape tot timpul alături de pompieri, a fost remarcat de un coleg de-al său de la MAI, din București, care a postat o fotografie a acestuia de la intervenții.

c

”Nu este imaginea unui om resemnat, este doar chipul epuizat al unui pompier, care, de peste de 30 de ore încearcă, alături de colegii săi, să stingă incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia.
Maiorul Ovidiu Costea este unul dintre coordonatorii dificilei misiuni de stingere a celui mai mare incendiu produs vreodată în Alba Iulia. Ovidiu este un încăpățânat, îl cunosc bine și știu că nu renunța până nu-și va duce misiunea la sfârșit” a scris Marius Militaru pe contul său de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Major Facebook

    duminică, 03.02.2019 at 15:49

    Serios ? Nu se vad urme de funingine sau fum pe Nomex…
    Oare chiar in halul asta am ajuns ??? Sa exploatam pana la nesimtire o nenorocire… doar ca sa ne facem imagine ?
    Semneaza Major Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax