Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pompierii de la ISU Alba, mesagerii lui Moș Crăciun pentru familii din Munții Apuseni. Acțiune umanitară de Sărbători

Publicat

Pompierii de la ISU Alba s-au mobilizat și au adus o rază de lumină și bucurie unor familii din zone greu accesibile, în Munții Apuseni. Au desfășurat o acțiune umanitară de Crăciun.

”De Crăciun, dăruiește un zâmbet!

În pragul Sărbătorilor de Crăciun, pompierii militari din cadrul ISU ALBA s-au gândit să devină mesagerii lui Moș Crăciun desfășurând o acțiune umanitară pentru familiile nevoiașe.

Aceștia au parcurs zeci de kilometri prin zone greu accesibile din zona Munților Apuseni, aducând cu ei o rază de lumină și speranță pentru mai multe familii.

Copilași, părinți sau chiar persoane mai în vârstă pentru care perioada de iarna este o încercare foarte grea, i-au primit cu brațele deschise pe pompieri care le-au dăruit dulciuri, jucării, hăinuțe și alimente.

Bucuria și sclipirea din ochii lor i-a sensibilizat până la culme pe toți colegii noștri care au luat parte la aceasta frumoasă acțiune, iar fericirea care am citit-o pe chipurile lor, ne dă puterea și dorința de a repeta astfel de acțiuni, de câte ori este posibil.

Mulțumim tuturor celor implicați pentru că s-au gândit la semenii lor și au putut <Dărui un zâmbet> în această perioadă a sărbătorilor”, a transmis ISU Alba.

sursă; ISU Alba / Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax