Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO Pompierii din Alba Iulia în lumea celor mici: Copiii unei grădinițe au învățat de la salvatorii ISU să nu se joace cu focul

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au mers în lumea copiilor pentru ai învăța pe cei mici să nu se joace cu focul. Mai mult de atât, le-au prezentat copiilor de la Grădinița ”Dumbrava minunată”, ce înseamnă meseria de pompier și ce echipament folosesc aceștia când merg în misiuni de salvare. 

Potrivit reprezentaților ISU Alba, evenimentul s-a desfășurat în cadrul Grădiniței ,,Dumbrava minunată” din Alba Iulia și a avut ca scop informarea copiilor despre întregul sistem operațional al serviciilor de urgență 112 și cum pot fii ajutați la nevoie de către salvatori.

Acestora le-au fost prezentate echipamentele de intervenție dar mai ales ce este focul și de ce cei mici nu trebuie se joace cu focul. Pompierii le-au prezentat celor mici situațiile în care intervin salvatorii.

De asemenea, la acest eveniment au participat și colegi de la IJJ Alba, IPJ Alba și SAJ Alba care le-au prezentat la rândul lor, copiilor, cu ce se ocupă fiecare și când trebuie să apeleze la sprijinul lor.

”Ne bucurăm nespus de mult că am participat la acest eveniment și suntem profund impresionați de cât de curioși și încântați au fost cei mici”, au scris reprezentații pompierilor pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax