Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pompierii voluntari din Ciugud în luptă cu flăcările, o noapte întreagă. Incendiu puternic de vegetație

Publicat

Pompierii voluntari din Ciugud au luptat cu flăcările în noaptea sâmbătă spre duminică. Un incendiu de vegetație a izbucnit, iar flăcările, potrivit reprezentaților primăriei Ciugud puteau să ajungă la centrala eoliana de la Seușa. 

Reprezentații primăriei fac apel pentru identificare persoanelor care ar fi provocat incendiul de vegetație.

”Colegii noștri din Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și-au petrecut o mare parte a nopții luptând cu flăcările care amenințau să cuprindă întreg dealul din apropierea centralei eoliene de la Seușa. În pericol nu era doar centrala, ci și gospodăriile locuitorilor din zonă.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Incendiu de vegetație în comuna Ciugud, în zona centralei eoliene de la Șeușa. SVSU a intervenit pentru lichidarea focului

Imaginile vorbesc despre intervenția colegilor noștri VOLUNTARI (activitatea lor se bazează pe voluntariat). De multe ori, ei sunt eroii care apără comunitatea noastră.


Felicitări și multe mulțumiri, băieți!
( Așteptăm reacția fermă a autorităților competente pentru identificarea și pedepsirea persoanei/persoanelor care au pornit incendiul și care, de câțiva ani, terorizează comunitatea din Seușa )”, au scris reprezentații primăriei Ciugud pe Facebook.

sursă foto: Facebook, Primăria Ciugud.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax