Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pompierii voluntari din Teiuș i-au luat locul lui Moș Crăciun. Au asigurat lemne de foc și au dus cadouri copiilor

Publicat

Pompierii voluntari din Teiuș i-au luat locul lui Moș Crăciun. Aceștia au asigurat lemne de foc pentru o familie nevoiașă și au dus daruri pentru câțiva copii. 

„Mereu în slujba oamenilor! Pompierii voluntari din Teiuș și-au făcut de câțiva ani un țel, prin a da, în preajma Sfintelor Sărbători, un semn consistent al respectului și atenției față de copiii și oamenii ce au fețele mai înnegurate de griji!

Astfel, după ce au asigurat lemne de foc pentru o familie aflată în dificultate, echipa SVSU Teiuș a luat locul lui Moș Crăciun pentru câțiva copii, ce i-au scris și l-au așteptat cu sufletul la gură pe moș!

Dacă fotografiile ar putea reda toată emoția și bucuria celor ce și-au văzut o parte din vise împlinite, înseamnă încă o dată că a face „bine celui de lângă tine” este o realitate și un blazon pentru colegii noștri, pompierii voluntari Teiuș”, au scris reprezentanții Primăriei Teiuș, pe pagina de Facebook.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax