Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pompierul Anului 2020 în Alba, Alexandru Daisa, a primit Emblema de Onoare a IGSU. Faptele care l-au scos în evidență

Publicat

În cadrul unei ceremonii speciale la Ministerul Afacerilor Interne, plutonierul major Daisa Alexandru, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Aiud, desemnat Pompierul Anului 2020, în judeţul Alba, a fost recompensat alături de colegii din celelalte judeţe ale ţării.

Pompierul s-a remarcat de multe ori, în diferite situații de urgență, dând dovadă de profesionalism, dăruire exemplară și spirit civic.

Subofițerul s-a implicat activ în cadrul intervențiilor de stingere, descarcerare sau inundații, fie în timpul serviciului fie în timpul său liber.

Una din Intervențiile dificile la care colegul nostru a participat este un accident rutier produs în localitatea Războieni unde au fost implicate două autoturisme cu două victime încarcerate, victimele prezentând traumatisme multiple.

Datorită intervenției prompte și profesioniste a subofițerului, atât în extragerea acestora din autoturism cât și în acordarea primului ajutor, acestea au fost salvate în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, plutonierul major a dat dovadă de simț civic și spirit de întrajutorare, când în data de 21 martie 2020, aflându-se în timpul liber, a intervenit pentru extragerea unei persoane căzute în fântână, victima fiind în stare de inconștiență. Subofițerul a coborât în fântână și cu ajutorul altor persoane din zona respectivă a reușit sa extragă victima din fântână, iar până la sosirea echipajelor de prim ajutor, acesta, fără ezitare, a început manevrele de resuscitare.

„Felicitări pentru implicarea, spiritul civic și profesionalismul de care dai dovadă! Suntem mândri ca faci parte din echipa salvatorilor albaiulieni!”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gica

    joi, 17.09.2020 at 15:38

    „Pompierul albaiulian s-a remarcat de multe ori..::”””
    Pai…ce sa zic decat ca sunteti praf si pulbere…ati preluat prin metoda copy-paste ineptiile scrise de cei de la ISU…
    Pai daca este vorba de „… plutonierul major Daisa Alexandru, din cadrul Detașamentului de Pompieri Aiud” cum naiba scrieti ca este pompieri albaiulian.
    Iar daca ati vrut sa evidentiati faptul ca este un exemplu pentru toti colegii din ISU Alba (deci pentru toti pompieri din judetul Alba)….trebuia sa folositi alt mod de exprimare…nu cum ca este pompier albaiulian…
    🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax