Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO): Pool Party la „Winners Club Țălnar”. Flaviu și Ricky au dansat pentru albaiulieni, la piscină

Publicat

Piscina de la Winners Club Țălnar a fost  locaţia pentru o nouă petrecere în acest week-end. ”Pool Party” a avut și invitați speciali, dansatorii Flaviu & Ricky de la „Românii Au Talent”. Petrecerea a avut  loc sâmbătă, pe tot parcursul zilei, iar în cadrul acesteia a fost organizată și o prezentare de rochii de vară și costume de baie, realizată sub egida creatoarei de modă Ioana Sabău.

Prețul biletelor a fost de 15 lei, iar prețul pentru un șezlong este de 10 lei. Tot în cadrul party-ului de sâmbătă, au fost  organizate și tombole cu premii pentru cei care și-au cumpărat bilete.

De partea sonoră s-a ocupat DJ/MC Radu Production, iar vremea de afară a speriat albaiulienii, norii adunați deasupra orașului nostru au reușit să eclipseze puțin show-ul de la Winners Club Țălnar. Dar chiar și în pofida norilor peste 200 de albaiulieni au participat la Pool Party ediția a III-a.

FOTO: Cătălin Crăciun

[nggallery id=390]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax