Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Posibil jaf la un spațiu comercial din centrul orașului Alba Iulia. Polițiștii au luat amprente și fac cercetări

Publicat

12388337_1037913472896919_196058701_n Polițiștii din Alba au fost informați, duminică, că geamurile unui spațiu comercial din centrul orașului ar fi fost găsite deschise. Este vorba despre un fost spațiu comercial, amplasat sub magazinul chinezesc. În acest moment s-au luat amprente și polițiștii investighează cazul pentru a vedea dacă a fost vorba despre un jaf.
În urma unei sesizări primite, oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba. Se pare că cineva ar fi încercat să intre pe unul din geamuri deoarece acesta a fost găsit deschis. Polițiștii nu au găsit urme prin care să se demonstreze că geamul a fost forțat.
În acest moment se fac verificări pentru a vedea dacă a fost vorba despre un jaf și dacă lipsesc bunuri din incinta spațiului de sub magazinul chinezesc din centrul orașului.

S-au luat amprente și s-a discutat cu administratorul spațiului.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax