Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “Potop” în localitatea Cib, după o ploaie torenţială. Mai multe grădini au fost acoperite de apă

Publicat

A plouat cu găleata, sâmbătă după-masa în localitatea Cib, Zlatna. Apa și-a făcut drum în grădinile oamenilor. Sâmbătă, județul Alba a fost sub atenționare cod galben de furtună între orele 16.25-18.00. Din această seară de la  ora 18.00 și până marți la ora 09.00  fost emis un nou cod galben de furtună, care vizează și județul nostru.

În localitatea Cib o ploaie torențială „și-a făcut de cap” în grădinile oamenilor și nu numai. Chiar dacă apa nu s-a depus pe carosabil, din imagini se poate vedea că cele care au avut de suferit au fost grădinile localnicilor.

Sâmbătă și orașul Aiud a fost afectat, astfel că în urma ploii pivnițele a cinci imobile din municipiu au fost inundate, fiind necesară intervenția pompierilor pentru evacuarea apei.

Reamintim că de duminică seara de la ora 18.00 și până marți dimineața, la ora 09.00 județul Alba este din nou sub cod galben de furtună. Astfel că vremea va rămâne nefavoravilă pentru următoarele două zile.

Citește și COD GALBEN de FURTUNĂ în judeţul ALBA până marți, la ora 09.00. Averse, descărcări electrice, vânt puternic şi grindină

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax