Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Poveşti cu îngeri” pentru copii la Biserica Greco-Catolică „Naşterea Maicii Domnului” din Alba Iulia şi îmbrăţişări gratuite

Publicat

„Săptămâna Îngerilor” a continuat marţi cu îmbrăţişări gratuite şi „Poveşti cu îngeri” spuse de copiii prezenţi la Biserica Greco-Catolică „Naşterea Maicii Domnului” din Alba Iulia. Aproximativ 50 de copii însoţiţi de părinţi sau bunici au dorit să afle istorisiri cu îngeri. După această întâlnire, evenimentul a continuat la Alba Mall, unde vizitatorii centrului comercial au fost îmbrăţişaţi de „îngeri” şi au primit un gând bun din partea lor.

În Biserica Greco-Catolică „Naşterea Maicii Domnului” a avut loc o întâlnire pregătită de părintele Adrian Dobrin pentru copiii din Alba Iulia, care au dorit să asculte „Poveşti cu îngeri”. Printre copiii care au vrut să le împărtăşească celor prezenţi în biserică poveşti cu îngeri se numără Beatrice Manoilă, Silvia Hăprean, Alexandra Dobrin şi a recitat Alexandru Petrifălean.

La finalul întâlnirii, părintele Adrian Dobrin le-a dat copiilor câte o hârtie pe care să îşi scrie lucrurile bune pe care le-au făcut şi o icoană cu Maica Domnului. ” Vă invit pe toţi ca pe parcursul acestei săptămâni şi nu numai să vă scrieţi faptele bune pe foaia pe care o primiţi acum şi o puteţi pune în faţa Arhanghelilor Mihail şi Gavril, în bisericile voastre, în cinstea acestora”, le-a spus părintele.

„Săptămâna Îngerilor” s-a mutat apoi la Alba Mall, iar începând cu ora 19.00 au fost oferite îmbrăţişări gratuite pentru cei aflaţi în magazin şi copiilor care se aflau la Atelierul de iniţiere în tehnica picturii pe sticlă al Asociaţiei „Agora”.

Dacă încă nu aţi primit o îmbrăţişare gratuită, mai aveţi timp până la sfârşitul săptămânii:

Miercuri

19.00 – 19.30 Magazin Kaufland

Joi

9.50 – 10.10 Colegiul HCC

19.00 – 19.30 Catedrala Ortodoxă (în faţă)

Vineri

10.00 – str. Bucovinei, nr. 6 – Direcţia de Programe

19.00-19.30 mijloacele de transport în comun

Sâmbătă

19.00-19.30 zona Cetăţii

Duminică

19.00-19.30 zona Cetăţii.

Programul dedicat gândurilor bune, „Săptămâna Îngerilor” continuă şi în zilele următoare:

Joi

16.00 Bunici şi nepoţi la „Festivalul Toamnei” la Grădiniţa 9 Alba Iulia şi Centru de Zi pentru Vârstnici

19.00 „Îngeri în cetate” – ceremonie în alb de lansare de lampioane.

Concert extraordinar DEVAS la Esplanada Catedralei Reîntregirii

Vineri

19.00 Simpozion pe teme angelice la Centrul de zi pentru vârstnici şi Căminul persoane vârstnice

Sâmbătă

17.00 “Visul unei nopţi de vară”, de W. Shakespeare, interpretare contemporană în proiectul în proiectul Comenius TTE LAVA (România-Letonia) – elevi din clasele a XI-a şi XII-a ai Liceului de Arte „Regina Maria” Alba Iulia, coordonator prof. Livia Dioşan, la Sala Unirii

Festivitate de premiere concurs „Lumea Îngerilor prin ochii copiilor”

Duminică

20.00 Concert muzică sacră în Catedrala Romană-Catolică din Alba Iulia, susţinut de Ioan Chiciudean – tenor, Ruben Ciungan – bariton, Andrei Dragomir – orgă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax