Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Practicanții de taekwondo din Alba Iulia vor să ajungă în lotul României, la un campionat european ce se va ține în vară

Publicat

Clubul Revolution Academy din Alba Iulia a participat sâmbătă, 3 aprilie, la o selecție a Federației Române de Taekwondo WT, în vederea formării lotului național de juniori și cadeți, pentru participarea la o competiție europeană ce a avea loc în vară.

Mai exact, în perioada 11 – 13 iunie, la București va avea loc competiție europeană, ”Generația 24” unde vor participa sportivi din 15 țări.

Pentru a forma lotul național al României, Federația de Taekwondo a început selecțiile în rândul cluburilor din țară.

În acest sens, clubul din Alba Iulia a participat cu doi sportivi: Fara Alexandru, 13 ani, categoria 41 de kilograme și Boloage Alecsandru, 12 ani, categoria 45 de kilograme.

Sportivul Cetean Eduardo nu a reușit să participe, deoarece are o mică accidentare. Evenimentul sportiv s-a realizat cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de pandemia de coronavirus.

” A fost un test serios, în care am văzut nivelul actual al sportivilor și ce îmbunătățiri putem aduce pentru a ridica performanțele sportive și pentru a avea șansa de a reprezenta cu mândrie Alba Iulia și România la un campionat european.

Este destul de greu, pandemia ne-a afectat pe toți, dar sportul trebuie să meargă mai departe. Proba de sâmbătă a fost prima din cadrul selecției pentru lotul național. Etapa a doua a selecției este și cea decisivă și este vorba despre Campionatul Național din 23-24 aprilie, de la București, unde vrem să urcăm pe podium și să obținem cât mai multe medalii.

Scopul nostu este sa ajungem să participăm în cadrul competiției europene Generația 24 din vară”, a declarat pentru alba24.ro, antrenorul clubului Revolution Academy Alba Iulia, Alin Moldovan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax