Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Pregătiri la Alba Iulia pentru Sărbătoarea Muzicii. Urmează trei zile de spectacol la superlativ în Piaţa Cetăţii

Publicat

IMG_8268 Organizatorii se pregătesc din timp în aşteptarea spectatorilor care se vor bucura, în weekend, de muzică de calitate în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Miercuri după-amiaza, scena pe care vor urca nume celebre, la „Sărbătoarea Muzicii”, începea să prindă contur. Primăria Alba Iulia a rezervat un buget de 400.000 de lei, anul acesta, pentru organizarea evenimentului.

În locaţia deja consacrată pentru momente de neuitat în inima Cetăţii Alba Carolina, albaiulienii şi turiştii vor putea vedea şi asculta, timp de trei zile, interpreţi şi trupe în premieră sau care au revenit în Cealaltă Capitală.

Sărbătoarea Muzicii este un eveniment care vă satisface şi cele mai pretenţioase gusturi în materie de muzică.

Anul acesta, evenimentul îl aduce pe scenă pe Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori ai lumii. Aături de întreaga sa orchestră, va concerta sâmbătă, cu începere de la ora 20.30. Cu o carieră strălucitoare în lumea operei, a concertat, cu casa închisă, pe cele mai prestigioase scene de profil.

VEZI: Celebrul tenor Alessandro Safina, LIVE în CONCERT la Alba Iulia de SĂRBĂTOAREA MUZICII, în 24-26 iunie

În jur de 100 de artiști vor interpreta duminică arii de operetă celebre, iar vineri, Gheorghe Zamfir vine cu un proiect inedit alături de trupa Bere Gratis.

Vezi şi 24-26 iunie: Gală de operetă, Gheorghe Zamfir, Bere Gratis și Alessandro Safina într-un weekend plin la „Sărbătoarea Muzicii 2016”

Spectacolele vor începe la ora 20.30 şi vor avea loc în Piaţa Cetăţii. Accesul este gratuit.

Vezi SĂRBĂTOAREA MUZICII 2016, la Alba Iulia. Alessandro Safina, Bere Gratis, Gheorghe Zamfir şi spectacol de operetă. PROGRAMUL

În avanpremiera evenimentului, la Alba Iulia s-a desfăşurat, marţi seara, un spectacol liric inedit, având originea în Ile de la Reunion, intitulat „Mademoiselle Cantatrice”. A fost o performanţă muzicală şi vizuală, interpretată de o cântăreaţă lirică, poziţionată în partea superioară a unei rochii de 3 metri înălţime, pe care au fost proiectate imagini.

Vezi FOTO-VIDEO: Spectacol liric inedit în Cetatea Alba Carolina. Interpretare „la înălţime”, pe o rochie de trei metri

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax