Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Prelegeri teologice pentru deținuții Penitenciarului Aiud, despre martirii din temnițele comuniste

Publicat

Teologul Danion Vasile din București a susținut, luni, mai multe prelegeri persoanelor private de libertate, aflate în detenție la Penitenciarul Aiud.

Deținuții aflați în arest preventiv, tinerii custodiati la regimul închis și persoanele bolnave și vârstnice, respectând principiile de separație, au putut audia cuvântările teologului, referitoare la martirii și mărturisitorii care au pătimit în temnițele comuniste, transmit reprezentanții Penitenciarului.

De asemenea, a fost oficiată slujba Sfintei Liturghii a Darurilor mai înainte sfințite, la care a participat și părintele Dionisie Cosma de la Satu Mare. Acesta le-a vorbit deținuților despre lucrarea Maicii Domnului și a Cuviosului Părinte Iulian, de la Schitul Prodromu, din Muntele Athos, de curând trecut la cele veșnice.

Evenimentul se înscrie în șirul de acțiuni duhovnicești dedicate Postului Paștelui și sunt organizate de preotul capelan Marius Soponaru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax