Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO Premieră la Câmpeni: Compartiment de Cardiologie, deschis în cadrul Spitalului Orăsenesc

Publicat

La Spitalul din Câmpeni a fost deschis marți, 1 octombrie, Compartimentul de cardiologie. Noul compartiment reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite locuitorilor din oraș și din zona Munților Apuseni, a transmis primarul Cristian Dan Pașca. 

„Îi mulțumesc domnului conf. univ. dr. Mihai Ștefănescu, un profesionist de înaltă clasă, pentru că a ales să vină la Câmpeni și să-și pună experiența și cunoștințele în slujba comunității noastre.

Prezența dumnealui la conducerea acestui compartiment este o garanție a calității serviciilor medicale pe care le vom primi.

Investițiile în echipamente medicale performante, atât cele existente, cât și cele care urmează a fi achiziționate pentru acest domeniu, vor permite diagnosticarea și tratarea eficientă a afecțiunilor cardiovasculare.

Aș vrea să asigur încă o data conducerea spitalului și întregul personal medical de tot sprijinul administrației publice locale.

Vom continua să investim în modernizarea infrastructurii medicale și în dotarea cu echipamente performante, pentru a asigura cetățenilor noștri acces la servicii medicale de calitate, aproape de casă.

Împreună, vom face din Câmpeni un oraș sănătos și prosper”, a scris primarul, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Cristian Dan Pașca

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate