Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: Premierul Nicolae Ciucă a vizitat joi Stația de Ambulanță din Câmpeni, de Ziua Ambulanței din România

Publicat

Premierul Nicolae Ciucă a vizitat joi, 28 iulie, de Ziua Ambulanței din România, Stația de Ambulanță din Câmpeni. 

„Astăzi, de Ziua Ambulanței din România, i-am felicitat și le-am strâns mâna salvatorilor din Serviciul județean de Ambulanță Alba, Stația Câmpeni. Lor și tuturor echipelor din țară care gestionează misiuni de salvare, le mulțumesc pentru efortul de a salva vieți, pentru dăruire și empatie!

Am dorit să aflu care sunt așteptările lor și de ce au nevoie pentru a-i ajuta pe oamenii în suferință. Știm cu toții că este nevoie de o mai bună finanțare a sistemului medical, de spitale și echipamente performante, de servicii de cât mai bună calitate.

Ne respectăm angajamentul de a crește an de an finanțarea de la bugetul de stat a sistemului sanitar, pentru a ne apropia de media europeană, și de a accesa finanțările europene.

Sunt îmbunătățiri așteptate de mulți ani de cetățenii români și de întreg sistemul medical. Recunoștință și mulțumiri, salvatorilor”, a transmis premierul, pe pagina Guvernului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax