Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Premii de peste 100 de euro la karaoke pentru albaiulienii dornici de cântat. Vezi în ce club și-au dovedit talentul

Publicat

Peste 50 de albaiulieni de toate vârstele au participat miercuri la concursul de karaoke organizat de Club „Enjoy Life” din Alba Iulia. Dornici de muzică de calitate, cei prezenți s-au întrecut pentru cele 5 premii oferite de organizatori.

Premiul I a fost reprezentat de un voucher în valoare de 200 de lei, de consumație, valabil timp de șapte zile, în vreme ce pentru locul locul doi suma de pe cuponul de consumație a fost de 150 de lei, iar, pentru locul trei, cupon de 100 de lei.

S-au oferit și premii de consolare, locurile 4 și 5, ce au constat în vouchere de 50 de lei. Cei din club au promis că aceasta a fost doar ediția de debut, iar seara de miercuri va deveni tradițională de karaoke.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. articol

    joi, 19.01.2012 at 17:16

    acuma si enjoyu face karaoke , se ia dupa altii . in curand o sa zica ca el a inventat serile karaoke in alba iulia , cum zicea si de serile studentesti :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax