Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Preșcolarii de la Grădinița nr. 12 Alba Iulia au pregătit și dăruit cadouri pentru copii și vârstnici de la centre sociale

Publicat

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Step by Step nr. 12 din Alba Iulia au dăruit cadouri unor copii de la case de tip familial, dar și unor vârstnici.

Au fost implicați în acțiunea ”Dărnicie din pruncie”, prin care au avut ocazia să învețe ce înseamnă bunătatea, generozitatea și întrajutorarea.

Împreună cu părinții lor, preșcolarii celor 11 grupe din grădiniţă au dăruit cu bucurie fructe, legume, alimente și dulciuri, pe care le-au adus la grădiniță.

Au oferit și alte daruri pe care le-au pregătit cu drag împreună cu educatoarele. Au decorat cutiile cu desenele și mesajele lor, le-au umplut cu dărnicie cu bunătățile aduse de ei și au pregătit felicitări cu mesaje pentru copii și bunici.

La finalul săptămânii, au fost invitați în grădiniță câțiva dintre copiii de la Casa de tip familial „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos.

”Floarea prieteniei”

”Floarea prieteniei” a fost titlul activității realizate împreună cu copiii grupei mari „Raze Aurii”. Micii școlari invitați la grădiniță s-au alăturat prietenilor preșcolari. S-au împărțit în patru echipe, realizând împreună câte o floare prin tehnica amprentării cu palma.

La această întâlnire, copiii grupei „Licurici” i-au invitat pe prietenii lor școlari să danseze împreună pe melodia „Toamna la grădiniță”. Surprizele au continuat prin oferirea felicitărilor și a darurilor pregătite.

Daruri pentru bunici

De asemenea, preșcolarii grupelor mari „Albinițe”, „Steluțe” și „Raze Aurii” s-au deplasat la Așezământul „Sf. Andrei” din Bărăbanț, cu autobuzul pus la dispoziție de unul dintre părinți.

Aici le-au făcut o mare bucurie bunicilor, pe care i-au încântat cu prezența lor, dar și cu un mic recital de poezii și cântece de toamnă. Au oferit darurile pregătite: felicitări realizate de ei, mesaje scrise și pungi cu daruri pline de vitamine.

Cadouri pentru copii de la case de tip familial

Dărnicia copiilor și a părinților a fost mare, astfel încât și alți copii s-au bucurat de acestea: copiii de la Casa de tip familial „Sf. Maria”, administrată de Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia – Filiala Totoi, copiii de la Centrul de zi „Sf. Cuvioasă Parascheva” și copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Alba iulia.

Directorul G.P.P. Step by Step nr. 12, prof. Veronica Suciu, împreună cu întreg colectivul de cadre didactice și personalul de îngrijire dorește să transmită un mesaj de mulțumire tuturor celor care s-au implicat.

„Dărnicie din pruncie”

Acțiunea „Dărnicie din pruncie” a fost cuprinsă în Programul Național de Educație pentru valori „Joc, respect și bucurie” și Calendarul S.N.A.C. – Săptămâna fructelor și legumelor donate.

Tema săptămânală a fost „Eu simt, tu simți, el simte”, a transmis prof. înv. preșc. Ioana Delia Cristea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax