Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Preşcolarii de la grădiniţele din Alba Iulia au demonstrat ce înseamnă să fii un pieton responsabil

Publicat

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba a desfăşurat, la  Grădiniţa P.P. nr.12 din Alba Iulia, concursul cu tematica rutieră pentru preşcolari „Micii pietoni”. Peste 50 de preşcolari de la toate grădiniţele din municipiu au încercat să le arate pliţiştilor şi educatoarelor că ştiu semnele de circulaţie şi când trebuie să treacă strada, mai exact că sunt conştienţi de riscul la care se supun dacă nu sunt atenţi la maşini.

Copiii au participat la un concurs pe tema semnelor de circulaţie şi au încercat pe cât posibil să răspundă corect la tot ce au fost întrebaţi de poliţişti. Ca să fie în pas cu tema concursului, preşcolarii au primit veste reflectorizante, semne de circulaţie cu STOP şi Trecere de pietoni şi şepci cu „Patrula preşcolară”. Copiii le-au mulţumit poliţiştilor pentru sfaturile pe care le-au primit în ceea ce priveşte trecerea străzii în condiţii de siguranţă şi au pus în final o scenetă cu tematică rutieră, au recitat poezii şi au cântat. Pentru participarea la concurs, fiecare grădininţă a primit câte o diplomă, iar copiii au fost premiaţi din partea Consiliului Judeţean Alba.

Camelia TOMA

Foto: Vali Ciontea

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax