Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 9 din Alba Iulia au sărbătorit Ziua Mamei

Publicat

În aceste zile, preșcolarii Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 9 din Alba Iulia au sărbătorit ziua celei mai dragi fiinţe de pe pământ, Ziua Mamei. Cu acest prilej, copiii, îndrumaţi de educatoare, au pregătit cântece, poezii, scenete, dansuri pe care le-au prezentat în faţa mamelor, bunicilor, fraţilor mai mari sau mai mici. Au pregătit de asemenea, daruri pentru mame confecţionate de ei în activităţile din grădiniţă: felicitări, bucheţele de flori, rame pentru fotografii, etc.

Cel mai frumos dar rămâne zâmbetul copiilor şi urarea lor sinceră de „La mulți ani, iubită mamă! La mulţi ani mamelor, la mulţi ani d-nelor educatoare, la mulţi ani tuturor celor care sărbătoresc în luna martie ziua dragostei fără de margini”.

De asemenea copiii grădiniţei au fost alături de doamnele de la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia, în faţa cărora au prezentat un scurt program artistic, le-au înmânat câte o felicitare.

Activitatea s-a desfăşurat în cadrul proiectului de parteneriat „Inocenţă şi înţelepciune”, pe care îl desfăşoară de câţiva ani cele două instituţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax