Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Preșcolarii Gradiniței Nr. 12 din Alba Iulia au învațat despre bunătate, dărnicie și blândețe. Ce activități au realizat

Publicat

Preșcolarii Grădiniței cu P.P. Step by Step Nr.12 Alba Iulia au abordat în activitățile desfășurate săptămâna trecută, alături de educatoare tema „Si eu sunt darnic, ca Moș Nicolae”.

Prin intermediul activităților educatoarele au urmărit să îi învețe pe cei mici despre bunătate, dărnicie și blândețe având ca model viața Sfântului Nicolae, care și în acest an ne-a adus daruri și multă bucurie. Sfântul Nicolae este ocrotitorul copiilor, dar și al săracilor și al celor neîndreptățiți.

În acest sens, au fost inițiate de către educatoare, jocuri diverse prin care cei mici au învățat să își manifeste afecțiunea prin: zâmbete, gânduri bune, mesaje și desene, cuvinte frumoase, cadouri realizate de cei mici cu efort și răbdare (picturi, colaje, construcții de tot felul, modelaje etc.).

Fiecare zi din această săptămână a avut ca motto un îndemn sau un gând care ne-a fost de folos în realizarea activităților zilnice („FII DE AJUTOR!”, „OFERĂ ZÂMBETE!”, „ÎMPARTE CELOR DIN JURUL TĂU BUNĂTATE!”, „ADUNĂ FAPTE BUNE!”, „FOLOSEȘTE CUVINTE FRUMOASE!”, iar pentru weekend, îndemnul „FII ÎNȚELEGĂTOR!”)

Pe parcursul acestei perioade, educatoarele au venit în sprijinul echipelor de acasă cu propuneri de activități educative interesante și distractive desfășurate zilnic pe diverse platforme educaționale (Zoom, Teams, Meet etc.).

Prin contextele de învățare create în mediul online, s-a încercat o compensare a lipsei întâlnirilor tradiționale și firești, de care tuturor ne este tare dor, și s-a oferit copiilor posibilitatea să socializeze, să schimbe idei și impresii, să păstreze contactul cu colegii lor si cu educatoarele și cu mediul grădiniței.

Întâlnirile online se desfășoară zilnic, pentru a se asigura o continuitate a activităților și o rutină, care sunt necesare copiilor.

Pe lângă aceste întâlniri, educatoarele lansează zilnic provocări, angrenând părinții și copiii să desfășoare activități plăcute de învățare în mediul de acasă sau în aer liber, au transmis într-un comunicat de presă reprezentanții gradiniței.

sursă foto:  GPP Step by Step Nr12, Alba Iulia

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax