Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, la 63 de ani a revenit la “prima dragoste”. A concurat la o competiție de orientare

Publicat

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel (63 de ani), participă la competiții sportive în timpul său liber. A dezvăluit pe rețeaua de socializare că s-a întors ”la prima dragoste”, orientarea, după 20 de ani.

”După 20 de ani… nu de Alexandre Dumas, ci de subsemnatul.

După mai bine de 20 de ani, am revenit la “prima dragoste”, orientarea.

Astăzi (n.r. – sâmbătă) am participat la a 53-a ediție a competiției “Busola de Aur”, care a avut loc la Cluj Napoca.

Emoțiile revederii cu prieteni vechi și satisfacția parcurgerii unui traseu de orientare după mulți ani”, a scris Ion Dumitrel pe Facebook.

Iar Florin Roman spune că Ion Dumitrel a fost, la prima tinerețe, campion național la competițiile de orientare:

”Pe Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, nu l-a schimbat niciodată funcția. A rămas același om modest, harnic și iubitor de sport, de natură!

Îi spuneam, mai în glumă, mai în serios, că el a demantelat ideea de “baron local”: stă la bloc, nu are mașină și duce o viața normală! Fără extravaganțe și excese!

Putini știu că, la prima tinerețe, a fost campion național la orientare sportivă. Acum, la a doua tinerețe, a urcat din nou pe podium la competiția din jurul Clujului. Și zău ca nu m-aș lua la concurs cu el la alergare în pantă, deși ne despart niște ani.

Mișcarea înseamnă sănătate și, de ce nu, minte limpede pentru decizii bune!”, a scris Florin Roman (deputat PNL de Alba), pe Facebook.

Cupa ”Busola de Aur” s-a desfășurat în weekend în apropiere de Cluj-Napoca, simultan cu Campionatul Național de Semimaraton.

sursă foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax