Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Președintele Klaus Iohannis, la schi în Munții Șureanu. S-a fotografiat cu turiștii

Publicat

Iohannis la schi

Nu mai este o noutate că președintele Klaus Iohannis este un pasionat al sporturilor de iarnă, în special al schiului, și nu ratează nici o ocazie de a ajunge pe pârtie la Domeniul Schiabil Șureanu. Adepții acestei zone se întâlnesc cu el destul de des. Așa s-a întâmplat și sâmbătă când președintele a fost din văzut la schi în județul Alba.

Șeful Statului le-a zâmbit oamenilor și s-a fotografiat cu cei care au dorit acest lucru.

Domeniul schiabil Şureanu are pârtii cu lungime totală de 18 kilometri și este situat la cea mai mare altitudine din ţară, peste 2000 de metri.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a petrecut ultima zi din anul 2018 la schi pe pârtiile din Păltiniş, aproape de Sibiu.

Iohannis a fost fotografiat în mai multe rânduri la schi, pe pârtiile din România, cel mai adesea la Şureanu, în judeţul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ion

    luni, 21.01.2019 at 11:20

    S a fotografiat cu turistii lui care seamana izbitor de mult cu ceilalti turisti de la paltinis .Asta dovedeste ca dupa romanii mei, guvernul meu ,prim ministrul meu acum are si turistii lui .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax