Connect with us
Publicitate

POLITICA

FOTO: Preşedintele TDL Alba Iulia, ales în conducerea tineretului ACL la nivel naţional. Şcoală politică pe litoral

Publicat

Foto.Eforie.Nord-Scoala.Politica-1 Președintele TDL Alba Iulia, Bogdan Păunescu, a fost desemnat vicepreședinte la nivel național al tineretului ACL, odată cu decizia de unificare a celor două birouri naţionale (TDL şi TNL). O delegaţie de tineri din ACL Alba au participat, în weekend, la Școala Politică a tinerilor din Alianța Creștin Liberală, desfăşurată la Eforie Nord, sub sloganul „Young Ideas – Smart Campaigns” („Idei tinere – Campanii inteligente”).

Vineri, 12 septembrie, au avut loc și delegațiile permanete ale TNL și TDL. Şeful TDL Alba Iulia, Bogdan Păunescu, a fost ales vicepreședinte pe ţară. S-a hotărât unificarea celor două birouri naționale ale TNL și TDL, cu o conducere asigurată de doi copreședinți: Florin Alexe și, respectiv, Sorin Moldovan.

La Şcoala Politică a tinerilor ACL de pe litoral au fost prezenţi tineri atât din TNL Alba, cât și din TDL Alba, printre care Gabriel Altomi, Ovidiu Ciucur, Florin Dan, Horea Negrea, Bogdan Păunescu, Roxana Popoviciu, Adrian Simion, Andreea Tănase.

La această ediție, care a avut tema „Campania politică în era digitală”, au susținut prelegeri diverși lideri ai Partidului Național Liberal și ai Partidului Democrat-Liberal (Florin Alexe, Anca Boagiu, Dan Mihalache, Sorin Moldovan, Andreea Paul, Adriana Săftoiu, Raluca Turcan, Mihai Răzvan Ungureanu, Gheorghe Vlad-Nistor, Mihai Voicu ș.a.). Printre lectori s-au numărat și invitați de peste hotare, precum Konstantinos Kyranakis (președinte YEPP) și Christodoulos Ioannou (vicepreședinte YEPP) sau specialiști români din domeniul analizei politice, precum Alexandru Cumpănașu.

Printre temele abordate în cadrul sesiunilor de comunicări amintim: „Promovarea valorilor creștin-liberale în societatea românească”, „Teme principale de pe agenda publică 2014”, „Cum comunicăm?”, „Comunicarea unui mesaj politic”, „Planificarea strategiei de comunicare online”, „Cum folosim «armele digitale»?”, „Perspectivele partidelor românești de centru-dreapta”, „Comunicare eficientă în social-media”, „Perspective privind politicile educaționale” etc.

Sâmbătă, cei în jur de 1000 de participanți au primit vizita celor doi copreședinți ai ACL: Klaus Iohannis (președintele Partidului Național Liberal și candidatul ACL la preșdinția României) și Vasile Blaga (președintele Partidului Democrat–Liberal și șeful de campanie al ACL pentru alegerile prezidențiale). Cei doi lideri le-au vorbit tinerilor din ACL despre importanța campaniei pentru alegerile prezidențiale de anul acesta și despre viziunea ACL și programul lui Klaus Iohannis pentru dezvoltarea României în următorul deceniu.

De asemenea, s-a votat și „Strategia Națională TNL-TDL în Domeniul Tineretului și Sportului”, dar și „Manifestul Tinerilor din ACL – Normalitate, NU urgență!”, în cadrul căruia este descris şi profilul unui preşedinte. Potrivit documentului, “un președinte trebuie să fie onest și serios; să fie de bună-credință și să lupte pentru dreptatea țării sale; să fie un președinte de nivel european, să fie respectat în țara sa și în Europa; să aibă respect și înțelegere față de oameni; să fie un preşedinte pentru tineri și solidar cu bătrânii”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax