Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Prima zi de cumpărături la magazinul Selgros din Alba Iulia. Care sunt ofertele de produse pentru clienţi

Publicat

20160930_084615Selgros Cash&Carry România a deschis vineri dimineața, la Alba Iulia, a doua sa unitate în format compact, după cea din Târgu Mureș. Clienții au regăsit în magazin sortimente diverse de mărfuri alimentare, dar și o selecție reprezentativă a gamei de produse nealimentare. Printre promoțiile care i-au întâmpinat pe clienți se numără televizoare led cu diagonala de 81 centimetri la 549,90 lei, jambon întreg la 8,99 lei/kg sau păstrăv viu la 17,99 lei/kg.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 4.000 mp (față de cei 10.000 mp ai unităților standard Selgros) și respectă accentul pus de Selgros pe competența sa majoră în produse alimentare și gastronomie.

Structura acestuia integrează conceptul de piață adoptat de către companie începând cu 2014, cu legume și fructe, pește și fructe de mare, carne și produse de brutărie. Printre promoțiile din categoria legume și fructe se numără mere golden la 2,45 lei/kg, morcovi la 0,99 lei/kg, ardei kapia verde la 2,89 lei/kg sau ardei gras la 2,45 lei/kg. La raionul de carne, cumpărătorii pot găsi jambon întreg porc vrac la 8,99 lei/kg, pulpă de vită fără os la 22,79 lei/kg, pui grill la 6,59 lei/kg sau pulpe pui cu spate la 5,49 lei/kg. La raionul de pește, clienții pot cumpăra file de somon la 45,99 lei/kg, păstrăv viu la 17,99 lei/kilogram, dar și file șalău la 29,99 lei/kg.

În magazine clienții găsesc și o vitrină asistată cu brânzeturi și delicatese, carne și specialități. În plus, unitatea asigură un spațiu reprezentativ, dedicat, cu articole pentru copii, de la jucării și accesorii până la îmbrăcăminte și produse alimentare specifice.

La sectorul de produse nealimentare, articole textile, menaj, auto, electronice și electrocasnice, printre promoții se numără pilotă 4 anotimpuri de la 89,99 lei, pătură microfibră 150 x 200 cm la 29,99 lei, tigaie 23 cm aluminiu la 6,99 lei, bidoane de plastic cu capac între 8,99 și 79,99 lei, anvelope auto de iarnă între 149,99 și 179,99 lei, aragaz la 459,90 lei, mașină de spălat rufe la 579,90 lei, televizor Vortex 81 cm (32”) la 549,99 lei, router wi-fi la 39,99 lei sau scaun directorial la 99,99 lei.

Cu o zi înainte de marea deschidere, joi, unitatea a fost prezentată oficialităţilor locale. La eveniment au participat reprezentanți ai administrației locale, dar și oamenii de afaceri din oraș. Evenimentul a început cu o slujbă religioasă şi prezentarea companiei şi a magazinului.

Vezi și FOTO-VIDEO: SELGROS deschide primul magazin la Alba Iulia. A fost inaugurat, în prezenţa oficialităţilor. Cum arată noua locaţie

„2016 este un an special pentru echipa Selgros. Pentru noi este un an al schimbării.  Sărbătorim 15 am pe piața românească, am reinventat conceptul de club al profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri, am reînceput expansiunea și nu oricum ci cu două formate compacte unice, acum trei luni la Târgu Mureș și acum la Alba Iulia. Magazinul acesta vine cu mai multe noutăți. Este în primul rând un specialist în prospețime, este un club destinat profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Deschidem acest magazin la Alba Iulia pentru că am intuit potențialul orașului. Această deschidere a fost o mare provocare dar am reușit să depășim toate obstacolele cu ajutorul implicării tuturor. ” a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România.

Printre cei care au luat cuvântul s-a numărat și primarul Mircea Hava care a dorit să-i felicite pe cei s-au implicat în acest proiect și celor au făcut posibilă deschiderea magazinului Selgros la Alba Iulia.

„Încep cu felicitările. Ceea ce este aici este aici este un lucru minunat. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc oamenii care au făcut posibil acest lucru. Nu cred că trebuie să îi dau numele dar sunt albaiulieni minunați care au făcut posibilă acestă investiție. M-am uitat să vad ce există în magazin și sunt sigur că veți găsi tot ce aveți nevoie acasă. Merită felicitări oamenii care au făcut acest lucru posibil și merită felicitări și cei care nu le-au băgat bețe în roate” a declarat primarul Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax