Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Prima zi de școală la Seminarul Teologic Liceal Ortodox. Noul an a fost deschis în prezența ÎPS Irineu

Publicat

Prima zi de școală s-a desfășurat în mod tradițional la Seminarul Teologic Ortodox „Mitropolit Simion Ștefan”, cu rugăciune și binecuvântarea Înalt Preasfințitului Irineu. Elevii și profesorii s-au strâns în curtea Seminarului, luni dimineața, pentru a participa la deschiderea noului an școlar, 2012-2013.

Festivitatea a început în jurul orei 10:30, cu o jumătate de oră mai târziu față de ora fixată. Decalajul s-a datorat orei la care a ajuns Înalt Preasfințitul Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei. Odată ajuns, acesta a oficiat slujba de Te Deum, slujbă în cadrul căreia au fost rostite rugăciuni pentru elevii și profesorii care vor activa în acest an.

După slujba Te Deum-ului, Înalt Preasfințitul Irineu a adresat câteva cuvinte elevilor adunați în curtea școlii. Elevii au urcat apoi în clase unde au participat la prima oră de dirigenție din an sau prima ședință cu părinții (clasele a IX-a).

Serafim ARMANCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax