Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

(FOTO) Primăria a turnat asfalt peste piatra cubică: Lucrări de mântuială pe bani publici, în zona autogării din Sebeș

Publicat

Administrația locală din Sebeș a găsit o modalitate ingenioasă de rezolva problema gropilor dintr-una din cele mai tranzitate zone din oraș: turnarea de asfalt, direct peste piatra cubică, fără decopertare anterioară sau alte intervenții ce ar lua timp. Curajosul proiect a fost implementat pe strada Vânătorilor din municipiu și în zona autogării, iar obiectivul a fost acela de a ușura, chiar și temporar, deplasarea șoferilor.

Conștienți că piatra cubică, materialul cu care a fost pavată respectiva zonă din oraș în urmă cu mai bine de 20 de ani,d ar și gropile care au apărut între acestea dau de cap posesorilor de autovehicule, reprezentanții Primăriei Sebeș au venit repede cu o soluție și au contractat „Hidroconstrucția” Sebeș pentru repararea acestui tronson. Din lipsă de timp și probabil de finanțare, edilii locali au ajuns la un compromis așa că au fost de acord cu asfaltarea respectivei zone, peste piatra cubică existentă. Nu știm cât a durat această procedură sau cât a fost ea de costisitoare, dar cert este că, după cum se poate vedea cu ochiul liber, covorul asfaltic prevăzut pentru investiție nu a ajuns decât pentru a acoperi partea centrală a drumului, lăsând să se vadă încă, pe extremitățile laterale, o porțiune de câțiva metri de piatră cubică. În plus, investiția realizată din banii locuitorilor din Sebeș nu pare să aibă o durată lungă de viață. În unele locuri, asfaltul turnat recent s-a cojit deja pe piatra cubică.

Asfaltarea este, așa cum spuneam,  este temporară, până când proiectele complexe de reabilitare drumuri vor cuprinde și această zonă din oraș.  Până atunci însă, șoferii care au zilnic drum spre autogară vor putea cel puțin să circule pe asfalt (indiferent cum a fost acesta turnat).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Daniel

    luni, 27.08.2012 at 20:12

    felicitari primariei, reuseste sa faca numai lucruri de mantuiala…

  2. gigi

    luni, 27.08.2012 at 21:30

    piatra cubica respectiva nu va putea fi recuperata si astfel se vor arunca pe geam o gramada de bani. Piatra respectiva putea fi scoasa si pusa pe o strada din Sebes care are doar pamant (si „slava Domnului”avem destule). Dancila incepe deja sa isi dezamageasca electoratul si abia si-a inceput mandatul. Apropo, promitea in campania electorala ca in cateva saptamani rezolva cu cainii comunitari si anul asta reface complet lacul. A facut ceva din ce a promis ? Nici vorba ! Sebeseni, ati ales cea mai proasta varianta cu Dancila- Somnorila.

  3. Mihai Delean

    luni, 27.08.2012 at 23:20

    Au fost lungi discutii cu acea strada si multe negocieri. Este un lucru foarte bun pentru ca provizoriu a fost pus un strat de asfalt. Problema a fost rezolvata rapid mai ales ca au fost si zilele cetatii iar cum circulatia a fost deviata pe acea strada trebuia facut ceva.
    Domnule GIGI ai cunostiinta de cauza ce inseamna scoatere acelei pietre cubice, curatarea ei, selectarea ei si apoi montarea pe o alta strada? …o alta strada care ar fi devenit, la fel, un calvar pentru soveri.

  4. Mihai Delean

    marți, 28.08.2012 at 00:41

    „soferi” imi cer scuze,

  5. citizen cane

    marți, 28.08.2012 at 07:02

    bravo…unii chiar ii apara in prostie pe edilii din sebes…
    ce tampenii se mai pot oare face …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax