Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Primăria Alba Iulia a amendat o firmă de gaze care nu a dus la bun sfârșit lucrări pe mai multe străzi din oraș

Publicat

Reprezentații Primăriei Alba Iulia au amendat săptămâna trecută, o companie de gaze care iși desfașoară activitatea pe raza municipiului.

Amenzile, trei la număr, în valoare totală de 34.000 lei, au fost date din cauza faptului că firma a executat lucrări la rețeaua de gaze pe trei străzi din oraș.

Este vorba despre strada Dr. Aurel Lazăr și strada Fântânelelor, iar trotuarul nu a fost adus la starea inițială, așa cum era prevăzut în acordul de administrator drum.

De asemenea, pe strada Ioan Buteanu, firma a început o lucrare, pe care, mai apoi, a abandonat-o, iar strada a rămas nepracticabilă, au precizat reprezentații primăriei. 

Anunțul a fost făcut de viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, pe Facebook. Amenzile au fost date de către Disciplina în Construcții, structură a Poliției Locale.

”Doresc să transmit tuturor firmelor care au o relație contractuală cu Primăria Municipiului Alba Iulia sau execută lucrări pe raza orașului, faptul că nu vom accepta lucrări prost executate, nu vom recepționa astfel de lucrări și nu vom ezita nici o secundă în a aplica amenzi.

Nu suntem adepții soluțiilor extreme, dar TOATĂ LUMEA trebuie să înțeleagă un fapt esențial: domeniul public este al tuturor albaiulienilor, iar noi, ca și administrație, avem datoria de a reprezenta interesele locuitorilor orașului nostru.

Ca urmare cerem un lucru de bun simț: așa cum Primăria a plătit mereu la timp serviciile către firmele cu care avem contracte, dorim ca și partenerii contractuali să respecte proprietatea publică, obligațiile asumate, dar mai ales să-i respecte pe albaiulieni”, a declarat Emil Popescu pe Facebook.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 04.01.2022 at 18:27

    O firmă de gaze. Păi ce, firma aia nu are nume .Vi s-a spus pe ocolite că dacă-i daţi numele vă puneţi rău cu cineva ?.Păi să ştie lumea ce fel de firmă de rahat e aia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate