Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Primăria Alba Iulia a amplasat nouă camere video pentru supravegherea zonelor unde se aruncă gunoaie

Publicat

Primăria Alba Iulia a amplasat sisteme de supraveghere video în nouă zone problematice din municipiu. Potrivit primarului Gabriel Pleșa, camerele de supraveghere au fost amplasate din dorința și totodată nevoia sporirii siguranței în spațiile publice și în scopul eradicării fenomenului de depozitare necontrolată a deșeurilor de orice fel pe spațiile și drumurile publice.

Potrivit edilului, aceste sisteme de supraveghere se adaugă celor 20 sisteme de supraveghere video deja existente pe raza municipiului.

„Poliția Locală Alba Iulia a desfășurat ample acțiuni de prevenire și de sancționare a acestor fapte, iar amplasarea acestor sisteme video de supraveghere contribuie în foarte mare măsură la identificarea făptașilor și, ulterior, la sancționarea acestora.

Demersurile administrației publice locale pentru îndepărtarea deșeurilor și igienizarea anumitor zone în care deșeurile erau depozitate ilegal au fost considerabile, s-a intervenit permanent pentru ridicarea acestora de pe domeniul public, iar perimetrele au fost dotate cu indicatoare de avertizare și elemente de semnalizare restrictive. Atât companiile cât și cetățenii care vor fi depistați că depozitează deșeurile în locuri nepermise, vor fi sancționați conform legislației în vigoare.

Ne dorim cu toții un oraș curat, civilizat, aliniat la standarde europene, astfel, fac apel la cetățeni și la operatorii economici să respecte prevederile legii în ceea ce privește depozitarea deșeurilor și reciclarea”, a transmis marți Gabriel Pleșa, pe pagina de Facebook.

foto: Facebook, Gabriel Pleșa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    marți, 19.07.2022 at 15:47

    Descoperiv-a asftel, Doamna Primarie, Cremenalii care arunca GUNOAIE ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax