Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Primăria Alba Iulia a cumpărat parchet inspirat după cel de la Versailles, pentru noua Casă a Căsătoriilor din municipiu

Publicat

Primăria Alba Iulia a cumpărat parchet model Versailles, care ne duce cu gândul la pardoseala din vestitul palat din Franța, pentru noua Casă a Căsătoriilor din municipiu. 

Administrația locală din Alba Iulia a cumpărat, pe 28 aprilie, peste 90 de metri pătrați de parchet laminat mozaic model Versailles. Acesta urmează să fie montat în Casa Căsătoriilor, spațiul special amenajat în cadrul Primăriei, unde urmează să fie oficiate căsătoriile civile.

Pentru 43 de cutii de parchet, Primăria a plătit 9.248,51 de lei, fără TVA.

Modelul de parchet Versailles Sahara pare a fi realizat din bucăți înguste de lemn, împletite într-un mod deosebit, pentru a reda un aspect natural, însă dimensiunea reală a plăcilor de parchet este de aproximativ 60 x 120 cm. Acesta face parte dintr-o gamă a pardoselelor de înaltă calitate, fiind clasificat AC 6 – clasa 33, trafic intens.

De asemenea, plăcile de parchet dețin specificații tehnice deosebit: sunt rezistente la abraziune, trafic intens, apă, pete, diverși factori de mediu, soare, rave UV, roți de scaun, arsuri de țigară, zgârieturi provocate de animalele de companie sau de jucăriile celor mici, impact, fenomenul de îngheț-dezgheț, etc.

Produsul beneficiază de garanție pe viață, în cazul uzului domestic, de 5 ani în cazul uzului comercial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax