Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Primăria Alba Iulia caută un șofer care a „pierdut” pietriș pe o stradă principală din municipiu

Publicat

Șoferii care au trecut joi, în jurul amiezii, pe strada Alexandru I. Cuza din Alba Iulia, au fost nevoiți să evite o porțiune cu pietriș, „pierdut” de un conducător auto, în zona giratoriului aflat lângă o stație de carburanți. Reprezentanții Primăriei și ai Poliției Locale fac un apel la cetățenii care au văzut incidentul, pentru a-l putea identifica și sancționa pe șofer.

UPDATE: Potrivit unor informații, șoferul vinovat, aflat la volanul unui camion înmatriculat în Cluj, ar fi fost oprit de polițiști, la Teiuș.

„Din păcate unii sunt certați cu bunul simț și cu normalitatea. Dar de data asta parcă s-a atins un nou prag al nepăsării. Drumul a devenit groapă de gunoi.

Vom face și de această dată curat după cel ce și-a descărcat pietrișul pe str. Al. I. Cuza și apelăm la spiritul civic al celor care au văzut cum a apărut această situație pentru a-l putea identifica și sancționa pe făptaș”, au scris reprezentanții Primăriei Alba Iulia, pe pagina de Facebook a municipiului.

foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax