Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Primăria Alba Iulia interzice oprirea pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oraș. Semne de circulație noi

Publicat

Primăria Alba Iulia interzice oprirea pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oraș. Miercuri, au fost instalate noi semne de circulație pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oraș.

Administrația locală îi amenință pe șoferi cu amenzi, dacă nu se conformează. 

”În această perioadă, în Municipiul Alba Iulia sunt în desfășurare lucrări în cadrul proiectelor de mobilitate urbană, pe bulevardul Revoluției 1989.

Au fost instalate indicatoare care semnalizează oprirea interzisă, în mai multe zone, pentru buna desfășurare a șantierului.

Oprirea este interzisă inclusiv în zona Liceului Militar. Foto: Primăria Alba Iulia

În acest sens, facem apel la conducătorii auto să respecte aceste noi restricții de circulație pentru a nu perturba bunul mers al lucrărilor din șantier și, totodată, pentru a se proteja de eventuale accidente, având în vedere că aceste lucrări se realizează cu utilaje de dimensiuni mari.

Nerespectarea restricțiilor va conduce, automat, la sancțiuni, conform legii în vigoare” au transmis reprezentanții instituției, pe pagina de Facebook.

Sancțiunile vor veni de la Poliția Locală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Citizen

    miercuri, 07.02.2024 at 16:57

    In sfarsit!

  2. Cornelia

    miercuri, 07.02.2024 at 18:46

    ha ha, ati crezut ca-i fentati pe gabi si compania?
    sunt 2 benzi inteligentilor, lucrarile se fac sa fie 2 benzi, nu sa va lasati voi rablele pe o banda sau pe trotuare!!!
    intre blocuri este haos domnu gabi!!!
    acolo nu va intereseaza pe unde circulam???

  3. X

    miercuri, 07.02.2024 at 18:55

    Sunt de acord,dar aveți o variantă de parcare în zonă?

  4. vaile

    miercuri, 07.02.2024 at 21:47

    este parcare linga piata in spate concesionata de la un privat de primarie, si alta se face la turturica, dar putorile si fufele nu se pot deplasa pe jos, daca s-ar putea ar parca direct in magazine

  5. Et

    miercuri, 07.02.2024 at 22:51

    Rușine primăriei și constructorilor. pe bd Incoronarii de la HCC până la cimitirul eroilor sunt 9 locuri unde s’a săpat pentru cabluri electrice și apoi s-au astupat șanțurile în bătaie de joc, s-a pus beton/ asfalt peste nivelul șoselei. îți rupi mașina când treci peste ele. nesimțire și bătaie de joc.

  6. Pamfil

    joi, 08.02.2024 at 06:46

    in sfarsit si o veste buna. Autoritatile nu sunt obligate sa asigure parcare pentru orice rabla salvata de la groapa de gunoi de niste unii saraci la minte si la spirit care cred ca epatarea unei astfel de rable le compenseaza lipsurile.

    Pasul urmator ar fi acolo aducerea zonei la starea initiala a zonelor adiacente si ma refer la demolarea a asa ziselor spatii comerciale de la parterul blocurilor si CONSOLIDAREA acestora – pe banii proprietarilor -. ca la un cutremur mai mare pica blocurile. Zona aia arata ca un mic cartier chinezesc dintr-un film american al anilor 80.

  7. eu

    joi, 08.02.2024 at 16:39

    pe strada Cetatii ? pe cand indicatoare de oprire interzisa ? ,,o banda de circulatie , din cele doua , este parcare de masini , nu se poate circula ….nu pueti sa folositi o stada ca si parcare pentru unii ….strada trebuie folosita ca sa circulam toti pe ea ….nu sa o tina ocupata cativa care nu au chef sa si puna masinile in curti …???!!!

  8. X

    joi, 08.02.2024 at 21:05

    Tu chiar crezi că toți avem rable?Eu chiar am mașină nouă,e drept Logan,dar loc de parcare nu!Cred totuși că ești un posesor de Dacia 1310 și ești cam ofticat pe cei care au reușit să își cumpere măcar o ,,rablă” în viața lor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax